Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT – Sing Sing Sing

21. oktober 2017 @ 21:00 - 23:30

DKK295

Lokale Ivan Pedersen og Søren Jacobsen kommer “hjem” til Samsø sammen med Sing Sing Sing som udover de to består af Sascha Dupont Connor, Lonnie Kjær og Alex Nyborg Madsen.
Mange gode ting opstår, når man vil lave noget for sjov, og sådan kan man sige, at det er gået for SING SING SING.

Selv om ensemblet opstod under en hyggelig brainstorm på en bedre frokostrestaurant som en aldeles afslappet musikalsk fritidsspøg, så står gruppen i dag som et seriøst musiknavn på den danske scene for det voksne publikum.

Sing Sing Sing har begejstret sit publikum ved mere end 100 vellykkede koncerter og udsendte i efteråret sit første album med den passende titel The Crossover. Medlemmerne af Sing Sing Sing bærer meget forskellig musikalsk bagage med sig til den fælles pulje af sangglæde og god musik. Glæd dig til at opleve bandet der optræder i Trommen med udgangspunkt i deres nye album ”The crossover“ en skøn blanding af songwriter/rock med en sund blanding af egne sange krydret med små glemte perler fra kunstnere som eksempelvis Bob Dylan og Fleetwood Mac. En vellydende aften i selskab med nogle af dansk musiks mest kendte ansigter samlet på én scene.

Detaljer

Dato:
21. oktober 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
DKK295
Begivenhed Kategori: