Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Annione

23. maj 2015 @ 21:00 - 23:00

Annione har ved flere lejligheder optrådt på hotellets lille scene med bl.a. Poul Krebs, Marie Frank og mange andre. Denne gang kommer hun med et lille sammensat orkester, specielt til denne aften. En anderledes musikalsk oplevelse er at se frem til.
Nordjyden og musikeren Anni Ringgard, der nu er bosat i Århus, har beskæftiget sig med musik i mange år. Hun sang i 1980’erne i bandet Drive Alive, der vandt musikkonkurrencen ”Vi har scenen, I har musikken”, samt medvirkede som korpige i diverse danske bands.

I 1995 debuterede hun med singlen Heavenly Soundmachine, hvorefter hun gik i gang med at skrive sit debutalbum Annione, der udkom i 1998. Hun har siden spillet mange koncerter i hele landet. Hun har endvidere skrevet musik til to af Marie Franks album. Det drejer sig om sangene ”Seven Days” på Ancient Pleasures fra 1999 og 1. singlen ”Worth it” på Vermilion fra 2001. Herudover placerede hun i 2001 sangen ”Barcelona” på soundtracket til Anja og Viktor. I de sidste tre år har hun, sideløbende med sine koncerter, arbejdet på det kommende album Little Blue Globe.
Entré ved indgangen

Detaljer

Dato:
23. maj 2015
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: