Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Backseat

4. juli 2015 @ 21:00 - 23:30

Kernen i Backseat udgøres fortsat af de tre Lokale “Samsinger” sangeren Ivan Pedersen, guitaristen og produceren Søren Jacobsen samt bassisten Helge Solberg.

Trommerne betjenes af Henrik Askou og senest er Martin Jønsson kommet med på keyboards efter Ole Boskov, der døde i 2011.
Sangskrivningen har i det meste af forløbet været håndteret af Søren og Ivan, hvis tekster ofte kredser om genretypiske temaer som “den sårede, rastløse enspænder” og “kvinder og mænds kærlighedsrelationer”.

Det engelske sprog er lyden af rock’n’roll

På det nye udspil har de forsøgt at tilføre kompositionerne et par friske ingredienser uden at miste fodfæstet i den amerikanske rocktradition:”Fortællingerne i teksterne ligger – sammen med vores sound – solidt nedfældet i genrens tradition.

Det er også derfor vi skriver på engelsk, for selve lyden af det engelske sprog er jo lyden af rock’n’roll. Vores arbejde er jo – når alt kommer til alt – en hyldest til en genre og dermed også til et tekstunivers”, forklarer de to sangsmede.

 Årets Bedste Sanger
Backseat (som i begyndelsen hed Backseatboys) debuterede i 1992 med albummet “Wind Me Up”, hvorfra singlen “Hey Good Lookin” blev et pænt, stort radiohit. Op gennem 90erne fulgte flere album og nye hits som “Bitter Moon”, “Half a Man” og “Kiss a Lots of Frogs” og som kronen på værket modtog Ivan Pedersen i 1996 en dansk Grammy som Årets bedste sanger.

Detaljer

Dato:
4. juli 2015
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Begivenhed Kategori: