Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bruce Guthro

27. juni 2015 @ 21:00 - 23:30

dkr275

Lørdag den 27 juni får hotellets lille scene en glædeligt gensyn med
Canadiske Bruce Guthro og sit band der spiller deres mindste koncert denne sommer.

Celtic Summer 2015

Bruce Guthros keltiske koncerter er en forrygende succes. I 2014 spillede han hele 17 koncerter over hele landet, og flere spillesteder måtte melde alt udsolgt. Mange vil derfor glæde sig over, at der i 2015 vil være mulighed for at opleve Bruce Guthro og band fylde sommeren med betagende keltiske toner.

Med sig har Bruce Guthro sit stærke, internationale 6-mandsorkester med medlemmer fra både Irland, Canada og Danmark. I orkesteret er blandt andet den irske violinist Róisín Ryan, der også begejstrer publikum med sin sangstemme og irske klang. Desuden Matt Bashford på Uilleann pipes og Whistle, der med sin eminente klang skaber en forfriskende ægthed i lydbilledet.

Sidste års koncerter på Celtic X-mas Tour 2014 blev optaget til TV og koncert-DVD på det smukke Gram Slot, hvor de keltiske toner kom fuldt til deres ret i de flotte historiske omgivelser. TV-programmet bliver sendt og DVD’en udgivet i 2015, og publikum kan dermed se frem til at tage lidt af den keltiske stemning og magi med hjem i stuerne.

Trods publikums store begejstring for sidste års koncerter er det kun muligt for Bruce Guthro at spille få koncerter i Danmark i 2015. Det er derfor med at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig billetter.

Detaljer

Dato:
27. juni 2015
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
dkr275
Begivenhed Kategori: