Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Chris Minh Doky

26. februar 2022 @ 21:00 - 23:00

275 DKK

Akustisk Verdensklasse Trio – Jazz –

I 2019 besøgte Chris Minh Doky sidst hotellet med en fantastisk koncertoplevelse.
Så vi glæder os til igen at kunne præsentere noget at det ypperste indenfor dansk Jazz.

Til denne koncert sælges billetter via ticketmaster.dk
Ønsker I værelser? Så er det til denne koncert muligt at booke weekendophold, 2 overnatninger inkl. morgenmad og 2 x 2 retter. Booker man værelse kan vi reservere billetter til jer. – Reserveres på tlf. 86590011

Med sin verdenskendte tone og med et solidt fundament i jazzen har den danske bassist, Chris Minh Doky, igennem en lang karriere bevæget sig ubesværet på tværs af genrer. Dokys tone og lyd er affødt af hans danske arv og farvet af hans mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og håndplukket af de største musiklegender. Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og mest innovative bassister, og han har både opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader.

Chris Minh Doky begyndte sin jazzkarriere, da han som gymnasieelev blev bassist for Finn Ziegler på legendariske La Fontaine. Da han endnu var teenager, rykkede han til New York, hvor han blev spottet og taget med på turné af tidens varmeste jazznavne – såsom Mike Stern, Michael Brecker, Brecker Brothers og David Sanborn. Samtidig opbyggede han en karriere som solist og har derudover været en del af talrige konstellationer – blandt andet to albums med Doky Brothers, Sanne Salomonsen-samarbejdet ’In a New York Minute’ og den internationalt anmelderroste ballet på Det Kongelige Teater ’Come Fly Away.’

En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en aften af allerhøjeste internationale klasse – det er en oplevelse af ægte nærvær, spilleglæde og intenst sammenspil.

Chris Minh Doky – akustisk bas

Peter Rosendal – piano

Jonas Johansen – trommer.

Pressen skriver:
”den fineste melodibærer ”(Berlingske), ”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa), ”en ren jazz lykke-pille” (BT), “…a commanding presence…” (The New York Times), “..world-class bassist…” (The Guardian), “A virtuoso” (Le Monde)

Detaljer

Dato:
26. februar 2022
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
275 DKK
Begivenhed Kategori: