Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danseorkestret

27. august 2016 @ 21:00 - 23:30

dkr285

Når Danseorkestret gæster Rockhotellet, bliver det for fuld udblæsning. Deres 30-års jubilæum fejres med et opsamlingsalbum krydret med nye hits samt en live tour rundt i landet. Her bliver der mulighed for at genhøreog synge med på deres største hits gennem tiderne. Musikken er stadig en blanding af soul, latin og pop, og gruppen har opnået en plads i dansk popmusik-historie med hits som “Kom tilbage nu” og “Regndans”.

Danseorkestret elsker god popmusik, elsker at høre det, spille det og skabe det. Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså.

Seneste album ”Over Byen Under Himlen” bød på en perlerække af danske sange i en skøn blanding af soul og latin: Første single fra pladen var naturligvis, ”Bamboozled”, som er blevet flittigt afspillet på radioerne ligesom andet singleudspil ”Du & Mig” i den grad blev afspillet. De 11 sange som pladen indeholder, er valgt ud af en langt større pulje af materiale. Det har været en vigtig del af processen for Danseorkestret, at de nye numre lever op til bandets største hits, men samtidigt har de heller ikke været bange for lade sig inspirere af den musik der er oppe i tiden.

Danseorkestret har eksisteret siden 1984. ”Regndans” blev et stort hit allerede samme år. De udsendte deres debutplade i 1985, som derudover også indeholdt hits som ”Marianne”, ”Satellit” og selvfølgelig ”Kom tilbage nu”. Pladen var en kæmpesucces hos publikum, og ved Rock Prisen i 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn”.

Dermed var Danseorkestrets helt unikke sound slået igennem. Med en snert af latin og soul kombineret med de kendte danske tekster kan man se frem til en fantastisk musikoplevelse. Og som navnet antyder, er der her tale om et danseorkester der lægger op til, at der selvfølgelig også er rig mulighed for at få gang i danseskoene.

 

Detaljer

Dato:
27. august 2016
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
dkr285
Begivenhed Kategori: