Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De Eneste To

10. april 2015 @ 21:00 - 23:30

250dkr

koncert med stående publikum. Forsalg på hotellet

For fire år siden smed to af Danmarks største sangskrivere, Peter Sommer og Simon Kvamm, bomben om at de ville gå sammen i en ny musikalsk sammenhæng – og koncerter blev udsolgt inden der overhovedet var musik man kunne lytte til. De kaldte duoen for De Eneste To og skabte et univers, hvor man fik indblik i, hvad det ville sige at stå skulder ved skulder, en tanke omkring, hvordan det gik Morten og de introducerede ideen om Østjylland Dreaming. Nogen troede at det var det eneste man skulle høre fra de to, men de har ikke lyst til at dø!
Da De Eneste To udgav deres første album i 2010 var fokus på venskabet imellem to jævnaldrende musikere. De kendte ikke hinanden som børn og unge, men har på en måde levet to parallel-liv i henholdsvis Silkeborg og Skanderborg. Mange af sangene fra albummet De Eneste To omhandler deres liv og opvækst i provinsen.
Gaffa kaldte det ”dualistisk dynamik” og mener at ”samarbejdet imellem de midtjyske knudemænd har givet dem modet til at løsne helt op…”.
Det kommende album kommer til at tage temperaturen på De Eneste To anno 2015. Det er stadig venskabet, der er den drivende kraft, men det er samtidigt også tydeligt, at de gør en slags status over deres liv, som det ser ud lige nu.
1. Singlen ”Sult” er allerede ude. ”De Eneste To” andet album udkommer til november.

 

Detaljer

Dato:
10. april 2015
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
250dkr
Begivenhed Kategori: