Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ester Brohus

13. juni 2015 @ 21:00 - 23:00

Ester har ofte optrådt på hotellets lille scene og trækker et stort publikum. Vi glæder os til at kunne byde hende velkommen igen.

Med et utal af nomineringer og modtagne grammys har Ester Brohus bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere. Inden længe udkommer Ester Brohus med sit 10. album – og det er ingen undtagelse. Ester Brohus har i sin 30-årige karriere fundet inspiration til sine numre gennem de mange skæbner,

Esters 10 album binder en række skæbnefortællinger sammen i et unikt og udfordrende musikalt univers, hvor hun med stædighed holder fast i sine rødder og musikalske udtryk. Pressen kalder hende den kvindelige Johnny Cash, ikke mindst fordi hun i flere år ved juletid har spillet for de indsatte på landets åbne og lukkede afdelinger. Ved sidste års tour valgte Ester Brohus at tage et mobilt studie med, hvor hun lod fangerne synge med på ”Who’ there holding your hand”.

Resultatet kan høres på den nye plade. En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene, rejserne til USA og livet som sangskriver er blandt andet, hvad sangerinden kan tilbyde, når hun giver en koncert med sit yderst velspillende band.

Ester Brohus har sunget og spillet for publikummer i hele Danmark, lige fra små lokale scener til de helt store festivaller. En aften med Ester Brohus byder på et bredt udvalg af egne sange, hvor der altid er knyttet anekdote til.

Der er også plads til Esters egne favoritter fra store udenlandske kunstnere, gospel-sange og ikke mindst den karakteristiske blues musik, som danner rammen for en musikalske legeplads. Ikke to koncerter er ens. ”Vi spiller, fordi vi ikke kan lade vær´,” plejer Ester at sige, og det er præcis derfor, en aften med Ester Brohus altid er noget særligt. Hendes udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er.

Til denne koncert vil der være entré ved indgangen fra kl. 20.30

Detaljer

Dato:
13. juni 2015
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: