Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ginne Marker på Rockhotellet

23. april 2022 @ 21:00 - 23:00

250 DKK

Sommerkoncerten i 2021 på hotellet var en helt fantastisk oplevelse.
Derfor glæder vi os til at Ginne og band igen tager en tur til Samsø, denne gang i april måned.

Den anmelderroste sanger/sangskriver Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum ”For Seasons to Come”.

Til denne koncert sælges billetter via ticketmaster.dk
Ønsker I værelser? Så er det til denne koncert muligt at booke weekendophold, 2 overnatninger inkl. morgenmad og 2 x 2 retter. Booker man værelse kan vi reservere billetter til jer. – Reserveres på tlf. 86590011

”For Seasons to Come” er allerede blevet streamet over fem millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser – blandt andet fem stjerner i Gaffa og fire hjerter i Politiken. Hendes første turné, der fulgte op på albummet, har været totalt udsolgt alle steder.

Første single fra det kommende album er den soulede ”Never Golden But Beautiful”, der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, sanger/songskriver. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Anmeldercitat

“Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20’erne. Hvilket egentlig var på tide.” (Gaffa – femstjernet live-anmeldelse 20. maj 2021)

Detaljer

Dato:
23. april 2022
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
250 DKK
Begivenhed Kategori: