Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjalmer – Udsolgt

29. august 2020 @ 21:00 - 23:00

280 DKK

Mange gange har Hjalmer´s folkekære far: Kim Larsen optrådt på hotellets lille scene. Så på tide at der er debut til et nyt musikalsk talent af Larsenfamilien.

Billetter sælges her:

https://www.ticketmaster.dk/event/hjalmer-billetter/487805

Ophold inkl. billetter reserveres på tlf: 86590011
Færgen er alt for billig, så kom til Samsø og få en musikalsk oplevelse.
Koncerten afvikles med begrænset antal publikum.

Hjalmer Larsen sang sig direkte ind i vore hjerter med sin allerførste single ”Marie” tilbage i 2017, og siden er det eksploderet for det musikalske talent. Først udgav han en fantastisk EP, hvorefter han supplerede kataloget med flere populære sange. På trods af sin korte karriere har han allerede fået over 11 millioner afspilninger, deltaget i flere TV-optrædener og er blevet et anerkendt navn på de danske spillesteder og festivaler. Det er derfor ikke overraskende, at Hjalmer er blevet kåret som ”Årets Nye Navn” 2019 af Zulu Awards og ”Årets Danske Solist” 2019 til Gaffa Prisen.

Vi er ekstremt spændte på at opleve Hjalmer, når han får debut på Rockhotellets scene med sin dygtige guitarist Simon Luth. I et ydmygt og intimt set-up kommer vi helt tæt på den unge sanger, når han inviterer os ind i det rum, hvor al musik begynder – nemlig med ham, en guitar og intet andet.

Detaljer

Dato:
29. august 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
280 DKK
Begivenhed Kategori: