Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HUSH & Aske Jacoby

17. oktober 2019 @ 21:00 - 23:00

295 DKK

HUSH “Hjemme” på Rockhotellet igen.
Sidste år var der udsolgt til de 2 koncerter på hotellet i efterårsferien, ja generelt udsolgt over alt hvor de spiller i Danmark. Men selvfølgelig kommer de igen til Samsø, billetsalget går stærkt, så vent ikke hvis du skal sikre dig billet.

Ophold inkl. billetter reserveres på 86590011
Billetter Sælges på www.ticketmaster.dk

EFFTERÅRET UDVIDES DEN EFTERTRAGTEDE DUO TIL EN TRIO NÅR HUSH INVITERER DEN LEGENDARISKE GUITARIST ASKE JACOBY MED PÅ EN LANDSDÆKKENDE TURNÉ!

I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på “Symfonisk Tour” akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.
Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt
set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.

HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er om- drejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som k mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.
ASKE JACOBY.

Aske Jacobys gnistrende musikalitet
har gennem tiden beriget en række af
de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums.
Indimellem er der dog også blevet tid
til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik.
Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Dorthe Gerlach fortæller:
”Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske
er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.”

Udover HUSH sangene vil der også blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, og der er på alle måder lagt op til nogle helt særlige aftener i musikkens tegn.

Detaljer

Dato:
17. oktober 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori: