Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ivan Pedersen

27. april 2018 @ 21:00 - 23:30

VELKOMMEN TIL EN AFTEN I SELSKAB MED IVAN PEDERSEN & TRIO

Når man har været noget ved musikken i mere end 50 år, burde nærmere præsentation være helt overflødig, og det er også svært at sætte en endelig mærkat på IVAN PEDERSEN.

Fra 60érne og 70´erne som ankermand, sanger, sangskriver og trommeslager i McKINLEYS over 80´ernes største pop-succes som den ene halvdel af LABAN videre gennem 90´erne som ankermand, frontvokalist og sangskriver i BACKSAT med utallige anerkendelser fra publikum så vel som anmeldere til branchens utallige Grammynomineringer  – indtil han endeligt i en alder af 50 år pladedebuterede under eget navn – har han prøvet det meste fra pop, jazz, gospel og ikke mindst rocken. Som Politikens tidligere anmelder Torben Bille skrev:” Han synger så de fleste herhjemme burde stå skoleret, når han åbner munden….Få kan som han synge direkte fra telefonbogen og få det til at lyde som om det betyder noget…. og han besidder stadig en af landets flotteste stemmer.

Ivans flotte stemme, vellykkede sangskrivning og den veludviklede evne til altid at komme helt ud over scenekanten krydres med mere eller mindre sande historier og kommentarer fra dagen og går op i en højere enhed fordi han samtidigt har en meget velspillende, næsten akustiske trio omkring sig.

Hvad aftenen ellers bringer, er det ikke lige sådan at sige, men der bliver givet plads til både grin, trækken på smilebåndet og sine steder hårrejsende øjeblikke.

Detaljer

Dato:
27. april 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Begivenhed Kategori: