Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Katinka

15. juli 2019 @ 21:00 - 23:30

Et par dage inden årets fantastiske Samsø Festival starter, er der lige plads til en debutkoncert på Rockhotellets lille scene.
Hold da op hvor vi glæder os til at opleve Katinkas poetiske pop univers i hotellets intime rammer.
Dette bliver da klart en af de store musikalske sommeroplevelser, Ses vi?

Ophold inkl. billetter reserveres på tlf: 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk
Fra 25 marts kl. 10

Katinka har turnerer foråret med masser af udsolgte koncerter på store spillesteder landet rundt. heriblandt, Woxhall og Vega,
Så lige nogle festivaller, f.eks. Heatland m.fl. og ja, selvfølgelig Brundby Hotel på Samsø:-)

KATINKA blev dannet i 2012 og vandt i 2015 KarriereKanonen. De vandt en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

KATINKA består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere.

I foråret 2017 kom debutalbummet ’Vi er ikke kønne nok til at danse’ fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt.
I efteråret 2018 var de klar med efterfølgeren ’Vokseværk’, hvorfra singlen ’2000 meter i frit fald’ kom i heftig rotation på både P6 Beat og P4.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet. Kvartetten har endda skrevet musikhistorie i Svendborg, hvor billetterne til bandets koncert blev revet væk i sådan en fart, at spillestedet Harder’s, for første gang i spillestedets 25 års historie, søsatte ikke bare én men hele to ekstrakoncerter med kvartetten.

Detaljer

Dato:
15. juli 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Begivenhed Kategori: