Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lars Lilholt på Rockhotellet – Udsolgt/venteliste

21. november 2020 @ 21:00 - 23:00

275 DKK

Lars Lilholt Solo

Tro eller lad vær, men det er faktisk første gang Lars Lilholt spiller på hotellets lille scene.

Billetter inkl. ophold reserveres på tlf. 86590011
Billetter sælges via ticketmaster

”Lars Lilholt Solo” er en nærværende, intim og musikalsk oplevelse.

Det sker ikke særlig tit, at man kan opleve Lars Lilholt mutters alene på scenen kun bevæbnet med hans tre Martinguitarer, men snart kan den kendte spillemand opleves solo på en række spillesteder.

Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.

Lars Lilholt ser frem til at spille i november og december, for det betyder, at han også kan spille nogle af sine julesange live, som f.eks.: ”Jul i Ingenmandsland”.
”Den handler om soldaternes separate julefred på vestfronten i 1914. Og sangen ”Julenat i Betlehem” som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden. Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem”, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.

Lilholt lover også genhør med ”Daltons Julesang” fra deres andet album, men derudover kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under coronanedlukningen, fra den populære sangskrivers hånd.

Det er sange som Lilholt og hans band udgiver 14. marts 2021.

Detaljer

Dato:
21. november 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
275 DKK
Begivenhed Kategori: