Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Love Shop på Rockhotellet

19. oktober 2021 @ 21:00 - 23:00

295 DKK

Yihaa – Love Shop på Brundby Hotel i efterårsferien.

Dagene inden besøget på Samsø gæster Love Shop spillestederne Vega og Train, så tænker de er varmet godt op til koncerten på Rockhotellets scene. Ser man på hele den imponerende efterårstour på landets større spillesteder, så bliver dette Love Shops mindste eksklusive koncert, med mulighed for at komme helt tæt på.
Så skal du nå at få billetter??

Billetter sælges via Ticketmaster.dk fra fredag 9 april. kl. 10
Billet inkl. ophold reserveres på tlf. 86590011

Efter et år med lockdown melder Love Shop klar til en tour på landets spillesteder i efteråret 2021. Nedlukningen er blandt andet blevet brugt på at turnere med “Love Shop 3”, hvor frontmand Jens Unmack var ene på scenen med Mikkel Damgaard og Mika Vandborg. Men heldigvis er nye sange også kommet til, og det enkle LS3-setup har i høj grad også inspireret til den nye musik.

Til efteråret, når vi – forhåbentlig – er nogenlunde på den anden side af restriktioner, melder Love Shop, for første i 2 år, klar til at turnére med fuld besætning, bestående af det klassiske hold bag Unmack med Mikkel Damgaard (keys), Thomas Duus (trommer), Mika Vandborg (guitar) og Nis Tyrrestrup (bas). Det seneste års opsparede energi og frustration peger mod en række forløsende koncerter landet over. Om det udtaler Jens Unmack:

‘Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang. Jeg er sikker på, det kun kan blive uforglemmelige, berusende og fantastiske aftener. Vi ser frem.’

Detaljer

Dato:
19. oktober 2021
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori: