Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nice Little Penguins

12. juli 2019 @ 21:00 - 23:00

200 DKK

Oplev 90’er-hitmagere i topform på Brundby hotel – Nice Little Penguins fejrer 25 års-jubilæet for megahittet Flying.

Billetter inkl. ophold reserveres på tlf. 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk

Siden Nice Little Penguins hittede stort i 1993 med ”Rain Keeps On Falling”, som blandt andet var Ugens Uundgåelige på P3 og blev vist adskillige gange på MTV, har trioen udgivet i alt otte albums. Deriblandt ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

Bortset fra en pause fra 1997-2002 har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. Nu som dengang i den originale udgave med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer.

Og selvom de tre ikke længere kan betegnes som vårharer, så ligger de ikke på den lade side. I fjor var Aarhus-trioen på sin største turné siden 1995 og gæstede flere 50 byer over hele landet. Her i 2019 har gruppens platinsælgende album ”Flying” 25-årsjubilæum, og det skal fejres sammen med publikum, når pingvinerne igen drager land og rige rundt i august og september.

Ud over adskillige ørehængere fra ”Flying” og radiobaskere fra bagkataloget er der nye kompositioner og bandets egne favoritter fra andre kunstnere med på sætlisten. Med enkle midler, tæt sammenspil og knivskarpe vokalharmonier vil trioen demonstrere, hvor slidstærkt deres materiale faktisk er.

Detaljer

Dato:
12. juli 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
200 DKK
Begivenhed Kategori: