Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Flyttes – Peter og de andre kopier

2. april 2021 @ 21:00 - 23:00

225 DKK

Vi er ærgerlige over denne udmelding men må være realistiske i forhold COVID-19 og de restriktioner der følger med. Desværre er det ikke muligt at lave den koncert med dans og sang som man kan forvente til denne slags koncerter. Vi flytter derfor til ny dato og håber på bedring til den tid.

Købte billetter flyttes automatisk med til den nye dato. Vi håber at det til den tid vil være muligt at danse og skråle med til Hr. Larsens sangskat.
Vi håber I har mulighed for at møde op til den nye dato og støtte op om musikken og hotellet. Ellers kan man få refunderet billetten via en mail som I modtager fra ticketmaster.

Alt det bedste, Brundby Hotel.

 

Koncerten er flyttet fra først 21 marts, derefter fra 7 november p.g.a. Covid-19
Billetter købt til de andre koncerter gælder til den nye koncert.
Se mailen fra ticketmaster. Har i ikke brug for at få refunderet billetter, så skal vi nok sørge for at “støtten” bliver brugt til at gøre hotellet endnu bedre i fremtiden.

Kim Larsen der flere gange har gæstet Rockhotellet igennem 25 år skal hyldes på smukkeste vis, selvfølgelig med Peter & De Andre Kopier

Billetter sælges via www.ticketmaster.dk fra tirsdag den 22 oktober.
Billetter inkl. ophold reserveres på tlf. 86590011
Dørene åbner kl. 20.30
Koncerten starter kl. 21
Og ja der må danses:-) og lyttes til musikken:-)

Det er ikke længe siden, at Kim Larsen sagde farvel til denne jord, og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. Sange som har skrevet sig ind vores folkesjæl, og i den danske sangskat.
Peter & De Andre Kopier dækker hele paletten, når Larsens mangeårige karriere formidles.
Hvad enten det er Gasolin’, Bellami, Bell Star eller Kjukken, er Kopierne bandet der sætter prikken over I’et i nostalgien – fra de klassiske arrangementer til charmetroldens flabede retorik.
Danmarks ældste kopiband fremstår i fornyet form, lyslevende. Frontmanden Peter lyder som Kim, og ligner ham med det kække smil og ræven bag øret. Orkestret formår som få at aflevere den særlige nerve, Larsen repræsenterede. Med fokus på detaljen, gives et show med Danmarks ypperste musikanter. Intet er overladt til tilfældigheden.
Fra Kim Larsens gamle band Bellami, har Kopierne fået Ørva på ‘klaver med mer’. Med unik tilgang til indersiden af den musikalske struktur, rammer Kopierne lige i hjertet af dén rock, pop og poesi, Larsen stod for. Kombineret med et sprudlende sceneshow, kommer Kopierne langt ud over stepperne, og inviterer publikum med til festen – hvergang.
Larsens genre var svær at definere, da hans bredde dækkede fra betonrock til dansktop. Kopierne rammer bullseye lige i mellemgulvet – fra Rabalderstræde til Papirsklip.
Med Kopierne i øret, og hånden på hjertet, kommer du ganske enkelt ikke tættere på den ægte vare. En hjertelig og tilstedeværende rejse i Larsens fantastiske univers, fra stenbroens brune bodega, til drømmenes funklende klare lys på fjerne himmelstrøg. Du får det ikke meget bedre, hvis du stadig vil Larsens bedste …
Fuld skrue fra første taktslag – alle hits’ne i et brag af en koncert. Et show med sublim underholdning, timet og tilrettelagt. Rockkoncert som vor mor lavede det. Hele karrieren kørt i gennem, med et mesterligt overskud.

Detaljer

Dato:
2. april 2021
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
225 DKK
Begivenhed Kategori: