Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peter Sommer

23. maj 2021 @ 21:00 - 23:30

295 DKK

Peter Sommer Duo
– alene med Palle i verden

Pinsekoncert med Peter og Palle på Rockhotellet.

Efter premieren for 5 år på hotellet har duoen turneret rundt i vores lille land. Vi er særdeles glade for at Peter og Palle vender tilbage til vores lille scene, her hører de om nogen steder hjemme. Altid en fornøjelse når Peter Sommer gæster hotellet, Tidligere har han optrådt i flere forskellige konstellationer, f.eks. flankeret af Gasolin koryfæet Willy Jønsson, og med en akustisk guitar trio, senere med Simon Kvamm i “De Eneste To”, med “Tiggerne” og flere gange med Palle.
Med andre ord – Peter er på hjemmebane!

For første gang tager Peter Sommer for alvor fat om den egentlig oplagte metier: Trubaduren med den nære historie i et akustisk setup, der samtidig giver plads til sangeren Peter Sommer.

Akkompagneret af sin guitar samt mægtige Palle Hjorth på tangenter, får nye sange, og sangkataloget, liv ude på de mindre, skæve og dybt lokaloriginale steder rundt i Danmark.

Peter Sommer udtaler:
“Jeg har altid gået lidt bevidst forbi mulighederne for de her små akustiske setups. Tænkt at mine sange og min stemme helst skulle skjules i røgen og dampen fra mørke metaforer og lysskyende ordspil. Nu er det som at det hele skal frem i lyset og vises frem som det er: enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Mit.

Showet indeholder verdens muligvis bedste vittighed. Så har jeg ikke sagt for meget. Det siger sig selv.“

 

Detaljer

Dato:
23. maj 2021
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori: