Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rugsted & Kreutzfeldt

11. juni 2016 @ 21:00 - 23:30

dkr275

RUGSTED & KREUTZFELDT – ” KOM TILFÆLDIGVIS FORBI”

Show på Rockhotellet med bonus sange

Rugsted og Kreutzfeldt dykker nu ned i nogle af de mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet eller udgivet. Det sker i et bonus sæt som publikum kan glæde sig til at høre til koncerterne i 2016.

”Kendissættet” lægges oveni koncerten som en selvstændig afdeling. Originalversionerne som Jens og Stig har skrevet til andre kunstnere. Originalversionen du aldrig før har hørt men du kender sangen. Derved får publikum masser af hits og ekstra indblik i hvordan et hit er skabt.

Rugsted & Kreutzfeldt: ”det er svært at skære sange væk fra det eksisterende repertoire for at gøre plads til at hylde de ”nye”. De gamle hits hører til i vores koncerter. Derfor blev det besluttet at lægge et ekstra sæt ind i koncerten. Her vælges sange vi har skrevet til andre artister som Sanne Salomonsen (Hvis du forstod, Uden Dig, Kærligheden Kalder m.fl.), Burhan G (Jeg i live), Lis Sørensen (Du tænder lys), Peaches & Bobo (Simple Emotions), Martin Brygmann (Hjertets telefon), Søs Fenger (Kun et kys herfra) og mange flere. Kunstnere som vi har skrevet sangene til men aldrig selv har indspillet eller fremført live” slutter parret, der glæder sig til at komme på landevejen med både de ”nye” og gamle sange.

Det bliver til en musikalsk aften, hvor artisterne knytter en kommentar til deres hits samt samarbejdet med stjernerne på de andre sange.

Rugsted & Kreutzfeldt holdt en pause efter mange koncerter og pladeudgivelser i 80’erne. Tivoli fik dog stjerneduoen samlet igen på Plænen med stor succes i 2006, hvorefter de i den grad kom tilbage på live scenerne i hele landet. Det førte også til et nyt album, nr. 5 i rækken – samt en liveoptaget koncert i DR, i samarbejde med DR´s underholdningsorkester. Koncerten, cementerede, at de stadig kunne forny sig, samtidig lyttes der stadig til klassikerne af en stor del af den danske befolkning.

Nærhed og varme til publikum blev prøvet af i 2011, hvor Rugsted & Kreutzfeldt skar ind til benet og tog på turne som akustisk trio. Det blev til 40 – 50 koncerter om året – altså en ny by hver uge. Dette må vise lidt om interessen for såvel deres musik som deres optræden på de danske scener.

Danske musikere med international karriere fortæller, at Rugsted & Kreutzfeldt er kendt vidt omkring og der vises dem stor respekt for såvel deres egne kompositioner som de produktioner de har skabt for danske og internationale artister.

Detaljer

Dato:
11. juni 2016
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
dkr275
Begivenhed Kategori: