Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sing, Sing, Sing – Udsolgt

15. oktober 2020 @ 21:00 - 23:00

275 DKK

A Good Night Out … med Sing Sing, Sing

Ophold reserveres på tlf. 86590011
Billetter sælges via: www.ticketmaster.dk

”Det er ikke med vilje”, siger Sing Sing Sing selv om det faktum, at de år fejrer 10 års musikalsk fællesskab. Men den er go’ nok … konstellationen, der egentlig begyndte ’for sjov’, er blevet en god vane for bandet. Heldigvis.

’A Good Night Out’ er en ret dækkende titel på Sing Sing Sings 2020 turné. Det er ikke bare, hvad deres publikum efterhånden har vænnet sig til at få, når de møder op til en aften i SSS-selskab. Bandet selv har også haft så mange ’good nights out’ sammen, at de i år kan fejre 10-års jubilæum.

Med to albums i baglommen, flittigt spillede sange i radioen og masser af udsolgte koncerter er Sing Sing Sing tilbage på landevejen i efteråret 2020, hvor de igen kommer det meste af landet rundt.

Med sig har de – udover den velspillende ’bund’, Anne Kirstine Winkler og Tove Sørensen – en række nyskrevne sange, du sikkert allerede har hørt i radioen, en posefuld af de SSS-sange, du kender og den sædvanlige spilleglæde, bandet er kendt for.

Glæd jer til et gensyn med de syv musikalske legekammerater, et genhør med Sing Sing Sing-sangene, et lyt på de spritnye sange – og ’a good night out’ med Sing Sing Sing.

Sing Sing Sing er:

Ivan Pedersen
Alex Nyborg Madsen
Søren Jacobsen
Sascha Dupont
Lonnie Kjer

Detaljer

Dato:
15. oktober 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
275 DKK
Begivenhed Kategori: