Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søs Fenger – Julekoncert

5. december 2020 @ 21:00 - 23:00

295 DKK

Søs Fenger har været fast at finde på hotellets lille scene hvert sommer de seneste 13 år, så ganske naturligt at hun kommer igen og spiller denne intime julekoncert, som også bliver årets sidste koncert på Brundby Hotel.

Ophold inkl. bill. reserveres på 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk

Søs vil prøve at komme længere ind til kernen og spille denne koncert som trio, dvs. hun har to musikere med, Frederik Damsgaard og kontrabas og Andreas Käehne på diverse strenginstrumenter. De to kender sangene så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Så oplevelsen nærmest bliver en elektrisk ladet stemning i salen, når de optræder med dette format, man mærker samspillet mellem musikerne på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde også i dette mere nøgne format.”
Søs på Brundby plejer at være særdeles populær, så husk at købe din billet, koncerten afvikles med nedsat kapacitet grundet COVID-19.
Og bare rolig, vi har styr på det:-

Søs Fenger –kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer.Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer –pop, rock, jazz, viser, disco–og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent –og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange –alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange.Søs Fenger er aktuel med hendes album “Vintermåne”. Albummet er hendes første julealbum og består af 17 sange der består af både danske salmer, amerikanske julesange samt en række nyindspilninger af Søs’ gamle hits. Fælles for alle sangene er at de hovedsageligt er båret af akustiske instrumenter og strygere.I 2015 udgav Søs Fenger albummet ’Gnister’ lavet i samarbejde med Nordstrøm, sammen kalder de sig Fenger//Nordstrøm. Pop-projektet blev taget flot imod, hvilket udmøntede sig i at førstesinglen ”Casablanca” blev den fjerde mest spillede på P4, samt flere TV optrædener på både GO’ Morgen Danmark, GO’ Aften Danmark, Aftenshowet og det store indsamlingsshow Knæk Cancer.Oplev Søs Fenger live i 2018En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene fra Søs hitkatalog som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nye, som radioørehængerne”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi”(bla. fra Toppen af poppen). News hits som ”Du Er”og ”Jeg Elsker dig”er også med på repertoiret. Søs har herudover udvalgt en række ynglings sange.Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement –om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange,gode sange

 

Detaljer

Dato:
5. december 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori: