Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Flyttet – The Savage Rose

24. oktober 2020 @ 21:00 - 23:00

Med stor ærgrelse er vi nødt til at flytte igen.
Denne koncert er oprindeligt flyttet fra 1 august p.g.a. Covid-19 og senere til 24 okt.
Desværre er det igen ikke muligt at tilpasse koncerten så den kan afvikles grundet restriktioner og de retningslinjer.

Billetter købt til den 1 august eller 24 okt marts gælder til den nye koncert som finder sted 16 juli 2021
Ticketmaster sender ny billet via mail. Ønsker man refunderet billetten? se mere i mailen.

—————

Ny dato – Koncerten er flyttet fra fredag 31 juli. 2020
Forsolgte billetter og hotelbookinger gælder selvfølgelig til den nye dato, så bestemmer I selv om I vil flytte med den nye booking.
I kontaktes af ticketmaster vedr. billetter.

En magisk aften er i vente når Annisette & co. kan for første gang opleves på Rockhotellets scene.

Billetter inkl. ophold reserveres på tlf: 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk

Når regnskabet engang skal gøres op med hensyn til dansk rockmusik, som den efterhånden har udfoldet sig i over 50 år, vil man uvægerligt finde The Savage Rose et sted helt oppe i toppen af pyramiden. (Information).

Annisette og resten af hendes band var forud for deres tid for cirka 40 år siden. Det er de stadig. (Jyllands Posten)

…den aktuelle inkarnation af The Savage Rose er tættere sammenspillet og simpelthen lmbare bedre end nogensinde. (Gaffa)

”Livsblues” kaldte Berlingskes anmelder den særlige genre, The Savage Rose har dyrket siden starten i 1967 – og som blomstrede så smukt og stærkt som nogensinde på 2012 albummet ”Love And Freedom”, der blev hyldet som en af bandets bedste udgivelser nogensinde. Som altid med den karismatiske Annisette som det vokale og visuelle fixpunkt i en række sange, der tager ”et flot favntag med livet, kærligheden og retten til frihed”, som der stod i Berlingskes anmeldelse.

Fantastisk at tænke sig, at debutalbummet “The Savage Rose” udkom så langt tilbage som i 1968 – hvor det var med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Siden er det blevet til en lang række plader – både store kunstneriske og kommercielle succeser og plader udgivet i små oplag. Der har været albums udgivet på store etablerede selskaber og andre indspillet for egne midler og udgivet på små alternative selskaber, fordi budskabet og indholdet var så vigtigt, at det skulle ud.

Det er ikke mange, der kan udgive store plader med mere end 20 års afstand, men The Savage Rose har gjort det med klassikere som “Dødens Triumf” og “Black Angel”. Og med de seneste udspil – “Universal Daughter” (2007), ”Love And Freedom” (2012) og “Homeless” (2017), viste Annisette og The Savage Rose, at der også var liv i bandet efter afskeden med det mangeårige kompositoriske midtpunkt, Thomas Koppel, der pludseligt døde i 2006.
Den aktuelle liveudgave af The Savage Rose kommer ubesværet rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser samt helt nye numre.

Detaljer

Dato:
24. oktober 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: