Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trilleband

1. august 2015 @ 21:00 - 23:00

OPLEV ELLER GENOPLEV TRILLES SANGE MED DET OPRINDELIGE TRILLEBAND OG METTE MARCKMANN

Igennem 70’erne og 80’erne var Trille en af de mest markante og elskede sangere og sangskrivere i Danmark. Hendes lyrik gik lige i hjertet på en hel generation med hendes usentimentale tilgang til de store følelser, hendes hverdagsskildringer og hendes markante politiske holdninger.

Hun turnerede i hele Norden og hendes livekoncerter var altid velbesøgte. Ikke kun pga. de gode sange, men også fordi hun havde samlet et helt unikt band omkring sig. Et band som leverede musik i verdensklasse og som  altid var I højt humør.
Bandet har ikke været samlet siden 1988, hvor Trille holdt op med at optræde, men det er lykkedes at samle dem igen. Så for første gang i 26 år står Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard (klaver og harmonika) og Hugo Rasmussen(kontrabas)  på scenen sammen for at spille Trilles musik.

Trille optræder ikke selv længere , men har givet skuespilleren Mette Marckmann lov til at fortolke hendes sange. Mette Marckmann er skuespiller og skabte I 1997 den anmelderroste cabaret” Et Lille Lys I Mørket” på Café Liva, hvor hun gennem 15 af Trilles sange fortalte en historie om en kvinde af idag. Trille gav i den anledning MM grønt lys til at fortolke hendes sange . Og Trille har i det hele taget været med som den usynlige femtemand i denne genforening!

Det bliver en koncert NÆSTEN som før. Med et righoldigt repetoire af Trilles bedste sange. En koncert hvor man kan få lov til at synge med, at mindes og glædes over noget musik, der bliver spillet alt for sjældent. Men uden at være den rene nostalgi. For når man i dag lytter til Trilles musik, træder den lyriske kvalitet tydeligere frem, og det viser sig at sangene ikke bare er et udtryk for tidsånden den gang, men stadig har noget på hjerte, noget der taler ind i nutiden.

Indtil videre har københavnerpublikummet kunnet glæde sig over to udsolgte og succesfulde koncerter. Der var følelser og fællessang i salen hver gang. Koncerter hvor også den yngre generation mødte frem. For ganske vist var Trille et ikon for “de voksne” kvinder I 70’erne og 80’erne, men man skal ikke glemme at Trille var alle børns ven på samme tid pga. hendes mange skønne børneudsendelser i DR.

Detaljer

Dato:
1. august 2015
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: