Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trip Trio

28. maj 2016 @ 21:00 - 23:30

dkr100

TRIP TRIO

Trioen er international og har en ganske særlig jazz/rock stil som inkluderer elementer af forskellige stilarter, brudte rytmer og melodier, som er 
inspireret af så forskellige ting som den danske salme, det slaviske folk, romaerne med flabede balkanrytmer..Sprudlende art-fusion og brudte rytmer er 
gruppens varemærke, og der opbygges en ganske særlig stemning til deres koncerter hvor der både er plads til munterhed, eftertænksomhed, humor 
og melankoli. Deres musik blandes med jazz/rock og kommer til live i en funklende kunst-art fusion.
                                                                                                    The Oriole Collection, Paris

Trioen består af Angel D. Angelov, Andre De Klerk og Jesper Frederiksen.
 
Angel D`Angelov er guitarist og komponist. Han blander inspirationer så forskellige som Django Reinhard og Eddie Van Halen med Balkan- beats kompositioner.
Han har spillet til Copenhagen Jazz Festival, Montmatre  (med Jan Glæsel og Bob Ricketts brass), 

Roskilde festival, Paris, support for hard rock bands som bl.a. W.A.S.P., Uriah Heep, Joe Cocker, udgivet 3 singles i England.

Andre De Klerk er fra Rusland/Belgien og spiller kontrabas. Han har en klassisk baggrund og har spillet med bl.a. ELO (Electric Light Orchestra), De Russiske Filharmonikere og mange andre navne fra DK og udlandet.
 
Jesper Frederiksen er uddannet klassisk slagtøjsspiller fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har spillet med orkestre som Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Underholdningsorkestret, Copenhagen Phil.,Odense/Helsingborg simfoniorkester.  Desuden har han akkompagneret solister som bl.a. Placido Domingo, Barbara Hendricks, Michel Camillo og danske solister som Martin Brygmann.  
 
  
 


Angel D`Angelov og  Tom Nagel Rasmussen varmer op før koncerten med et par numre af Toms kompositioner.

IB OLSEN
journalist  

Klokken 15 var det så atter tid til at indfinde sig i det store jazztelt nede ved Roskilde havn. Copenhagen Trip Trio, oh hvilken glimrende trio.Far Angel D. Angelo, guitar. Sønnen Deyan A. Angelo, guitar. Begge guitarister og endelig den konservatorieuddannede kontrabassist Andre De Klerk, som viste sig at være en sand mester i at stryge sin bas.Jeg tror aldrig, jeg har oplevet en tilnærmelsesvis så swingende udgave af Minor Swing. Der var flere numre af Django Reinhardt men også kompositioner af Stochelo Rosenberg. Det var kammerjazz af aller højeste klasse. Bedre kan det ikke gøres. Dem må jeg absolut holde øje med for et muligt genhør.Mæt af jazz kørte jeg derefter hjem til Reersø. Jeg mistede således Organic3 med Benjamin Koppel, Mike Andersen Band, Santa Cruz, H.P. Lange med Roots Blues. Som I ser et overdådigt udvalg af god jazz og blues musik, så husk den tredje weekend i juni 2013. Jeg skal i hvert fald en tur til Roskilde i de dage.

Detaljer

Dato:
28. maj 2016
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
dkr100
Begivenhed Kategori: