Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Få billetter – tv-2 – Udendørs koncert

14. juli @ 20:00 - 21:30

425 DKK

tv-2 spiller helt eksklusivt koncert på Brundby Hotel i anledning af 25 år som Rockhotel og musikalsk legeplads på Samsø. Koncerten er flyttet fra 2020 og billetter købt til denne koncert gælder til den nye.

Danmarks lykkeligste orkester!!
Jubilæumsgave fra tv-2 til Rockhotellet!

Tænk at kunne opleve tv-2 i så små og intime rammer, hold da k… hvor vi glæder os til at kunne byde et af Danmarks mest folkekære orkestre velkommen tilbage på Rockhotellet.

Koncerten afvikles med stående publikum!
Vi bygger scenen lidt højere til denne koncert.

Billetter kan købes via www.ticketmaster.dk

Værelserne er bookede, tv-2 fylder jo lidt:-)
Men vi henviser gerne til vores gode kollegaer tæt på hotellet.

tv-2 brød igennem i starten af 1980’erne og har lige siden været et af Danmarks mest elskede bands. Deres blanding af pop og rock har resulteret i 18 studiealbum og et hav af koncerter og festivaloptrædener, der har gjort tv-2 til et af landets mest populære live-bands.
Med mulighed for disse hits på setlisten: De første kærester på månen, Alt hvad hun ville var at danse, Bag duggede ruder, Kys det nu (det satans liv), Nærmest lykkelig, Hele verden fra forstanden, Be bab a lu la, Rigtige mænd, Kys bruden, Vil du danse med mig, Kom lad os brokke os, Fantastiske Toyota og mange flere ja så kan det da kun blive en mindeværdig aften på Brundby Hotel.

 

 

Detaljer

Dato:
14. juli
Tidspunkt:
20:00 - 21:30
Pris:
425 DKK
Begivenhed Kategori: