Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Allan Olsen – opdatering

14. maj 2021 @ 21:00 - 23:00

295 DKK
❤️Til jer 400 der har købt billetter til de udsolgte koncerter med Allan Olsen 14 og 15 maj. Desværre er det jo grundet afstandskravene ikke muligt at afvikle som vi ønsker det.
❌Afbuddene til værelser vælter ind, og gæster der vil sælge deres billetter, så vi har fået en del ledige værelser som kan reserveres på tlf. 86590011
❌Men vi er sammen med Allan blevet enige om at arbejde dobbelt for at sikre at musikken kan spille. Det betyder at vi afvikler to koncerter pr. dag for at alle kan komme ud og få en LIVE oplevelse under kontrollerede forhold med alt hvad der hører til.
Det bliver Allans første koncerter i 7 mdr.
❌1 koncert er kl. 17.00
Dørene åbner 16.30 hvor vi byder kaffe/te
og sødt.
❌ 2 koncert er kl. 21.00
Dørene åbner 20.30
❌Mandag/tirsdag vil jer der har købt billet, modtage en mail fra ticketmaster i forhold til fordelingen.
❌Overnattende hotelgæster er prioriteret aftenkoncerterne.
❌ I den seneste tid er vi blevet kontaktet af flere der ønsker at købe/sælge billetter. Kontakt os, så hjælper og henviser vi efter bedste evne.
❌❌Husk Coronapas – I den netop overståede weekend var vi nødt til at afvise søde gæster da passet ikke længere var gyldigt. Det er bare så øv!

Ny dato – Koncerten er flyttet fra fredag 22 maj 2020
Forsolgte billetter og hotelbookinger gælder selvfølgelig til den nye dato, så bestemmer I selv om I vil flytte med den nye booking.
I kontaktes af ticketmaster vedr. billetter.

Allan Olsen kommer tilbage til Samsø og Brundby Hotel.
Vi glæder os:-)
Efter tusindvis af koncerter, er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau, ved sine optrædender. Ikke mindst når han traditionen tro gæster Rockhotellets scene.

Billetter sælges på www.ticketmaster.dk

Billetter inkl. ophold og spisning reserveres på 86590011

Mere end 35 år på landevejen har finpudset Allan Olsen’s kald og beskæftigelse – at være alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. – Som en rigtig solist optræder han med få og enkle virkemidler.

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbuiss..

Netop nu trunerer Allan Olsen landet rundt på sin forsamlingshus-turné, ’På Afveje’. 49 intime koncerter derude, hvor folk oftes lever udenfor mediernes – og de optrædendes bevågenhed.

Samtlige datoer på Allan Olsen På Afveje-turné er for længst udsolgt, men til glæde for dem, der gik forgæves, kan vi nu præsentere Olsens’ koncertplaner for sommeren 2020.

Det er dér man lærer alt, man har brug for på en scene…
Det er lidt som når man vil klø et næsehorn – det er bedst at nærme sig, når bæstet er mæt…
Når man så senere står foran 800 dedikerede fans i en koncertsal, er grundvilkårene såmænd de samme – næsehornet er bare en del venligere….

Allan Olsen’s live-repertoire spænder over hele hans bredesang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock, punk til folk, rap, og a capella,

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum…

Detaljer

Dato:
14. maj 2021
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori: