Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dissing og Las fortolker Bob Dylan

9. juli 2019 @ 21:00 - 23:00

Dissing og Las fortolker Bob Dylan

Billetter sælges på www.ticketmaster.dk
Billetter inkl. ophold og spisning reserveres på tlf: 86590011

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen spillede en fantastisk koncert for et særdeles begejstret publikum i starten af april.
Så det vi vi gerne kunne tilbyde igen.
De tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé.

I år har vi turnéret i 25 år. Povl tog os med ud på landevejen, og vi forelskede os i livet som omrejsende musikere. Vi har kørt tusindevis af kilometer, og set alle afkroge af Danmark.

Dissing & Las kommer på besøg på Rockhotellet lørdag den 6 april. 2019, hvor de vil fortolke Dylans store bagkatalog. Den stærke trio tager publikum med rundt i en musisk fortolkning af Bob Dylans mange folkrock sange ofte med en større musikalsk sikkerhed end Dylan selv.

Bob Dylan har, ifølge musikmagasinet Rolling Stone, skrevet den bedste sang nogensinde, nemlig nummeret “Like a Rolling Stone” og mon ikke, vi får en fortolkning af den i Kulturkøkkenet sammen med de udødelige klassikere som, Mr. Tambourine Man, Love Minus Zero/No Limit, Desolation Row, Visions of Johanna, Just Like A Woman, Blowing in the wind og Knocking on Heaven’s door.

Detaljer

Dato:
9. juli 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: