Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dissing og Las – Min mormors gebis

26. juli 2016 @ 15:00 - 16:00

dkr100

Med afsæt i Jakob Martin Strids nyklassisker ’Min mormors gebis’ har den anmelderroste trio skabt et sprælsk album med et klart mål: At flippe ud, så sangene rammer både børn og voksne – helt som bogen formår. Ombord er en række gæstestjerner; heriblandt Julie Berthelsen og guitaristen fra hiphop-mastodonterne The Roots.

De har alle tre prøvet at sidde der med deres børn på skødet og ’Min mormors gebis’ hænderne. De har læst om medisterminister Fister, om et araberkomplot mod en rabarberkompot, om dyrenes konge og om hvaler i Holmens Kanal.Og de har oplevet, hvordan både børnene og de selv somvoksne nød de bramfri rim og remser.
Så Dissing & Las’ tre medlemmer slog til, da Jakob Martin Strid pludselig ringede med en hasteopgave. Tegneren fortalte,at han skulle modtage Kronprinsparrets Kulturpris. Og selv brød han sig ikke om at stå der og holde en takketale. Kunne Dissing & Las ikke sætte musik til en remse og spille det ved overrækkelsen? Det skulle foregåi en direkte tv-transmission, og de havde halvanden uge … Trioen var midt i en turné med Povl Dissing og arbejdede samtidig på deres eget tredje album. Men de tog chancen, komponerede musik til historien ’Grønlands is’, spillede den for Strid – og han ku’ li’, hvad han hørte.

Detaljer

Dato:
26. juli 2016
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Pris:
dkr100
Begivenhed Kategori: