Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Erann DD – Aflyst

2. maj 2020 @ 21:00 - 23:00

275 DKK

Denne koncert er aflyst p.g.a. Covid-19
Det er ikke lykkedes os at finde en ny dato desværre. Men Erann kommer tilbage.
Billetten kan refunderes via ticketmaster.
Har I ikke brug for at få refunderet billetten, så tager vi hjertens gerne imod støtten i denne svære tid. Så skal vi nok sørge for støtten bliver brugt til at få hotellet igennem denne tid hvor vi ikke må gøre det vi allerhelst vil, nemlig at samle gode mennesker.
I kan donere lige hvad i vil til vores mobilepay: 606078

 

Koncert med en af de ypperste, mandlige sangere, vi har herhjemme. ERANNDD´s positive, følsomme og funky soul stil er altid en oplevelse på Rockhotellet.

Ophold inkl. billetter reserveres på tlf. 86590011
Biletter sælges via www.ticketmaster.dk

Den sjælfulde frontmand af Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture er nu en blomstrende soloartist på egen hånd. I 2001 vandt Erann DD ‘Best new artist’ til Danish Music Award. Samme år sang han duet med Karen Busck på hittet ‘Hjertet ser’. I 2003 udgav Erann albummet ‘That’s the Way for Me’ og blev udvalgt til at skrive sangen ‘When You Hold Me’ i anledning af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup.

I august 2006 udkom hans tredje soloalbum; Erann, mens han i 2009 udsendte sit første og hidtil eneste dansksprogede album ‘Byen kalder’.
Erann DD udgav sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life” i oktober 2016. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra. Samtidig ?k Erann i 2012 samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som ‘Still Believing’, ‘When you are around’, ‘Didn’t I tell you that I love you’, ‘You Better Believe’, ‘When you hold me’ og ‘Hjertet ser’.

Detaljer

Dato:
2. maj 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
275 DKK
Begivenhed Kategori: