Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HUGORM

22. maj 2021 @ 21:00 - 23:00

295 DKK

Debut til HUGORM på Rockhotellet!!

Bandets frontfigur, Simon Kvamm, har dog ved flere lejligheder optrådt på hotellets intime scene. Samt brugt hotellet til private festivitas, så hjemmebanefordel igen….

Ophold inkl. billetter kan bookes på tlf. 86590011
Billetter sælges via ticketmaster

Spritnyt dansk band, HUGORM, bider fra sig og annoncerer debut-koncerter og debut- EP

Kend den på det siksakstribede mønster og det stærke giftbid: Hugormen er Danmarks farligste dyr.

Bandet HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann
Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse.

HUGORM er lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet: koldfrontskeyboards, blæsende bastante beats, den rockede rastløshed og så naturligvis det maleriske melodiøse. Som HUGORM selv siger om musikken: ”Massive Attack møder Malk De Koijn møder Prodigy møder Post Malone møder Love Shop møder Beastie Boys. Vi kan godt lide 90’erne samt ord, der smager af salmiak.”
Bag HUGORMs tekstunivers ligger der, hvad bandet refererer til som katarsis – en sjælerensning og maskingeværssalve af indestængte tanker og følelser. Det bevæger sig fra det rablende og sprogjonglerende til det decideret spiddende. HUGORM er den bløde mand, der bider fra sig.

Katarsis er også centralt, når det kommer til HUGORM live. ”Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger. HUGORM på en scene er en helt ekstraordinær total-oplevelse, hvilket kun få heldige publikummer foreløbig har haft adgang til ved et par testshows.
I 2020 får flere dog muligheden, idet Roskilde Festival allerede i efteråret bookede bandet til sommerens festival. Og til marts 2020 spiller bandet sine to første rigtige koncerter.

Detaljer

Dato:
22. maj 2021
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori: