Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HUSH

10. august 2017 @ 21:00 - 23:00

Det er ikke mange koncerter HUSH spiller denne sommer da de er igang med at indspille nyt album.
Derfor er vi da også meget stolte over at de vælger at besøge Samsø med en skøn koncert i intime rammer.
HUSH skal opleves live! og selvfølgelig på Brundby Hotel:-)
Der er med andre ord lagt op til en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med plads til både intimitet og store armbevægelser. Hush er atter tilbage i deres stærkeste form, som duo med sangene, guitaren, Dorthe’s smukke stemme og de mange historier i helt intime rammer.

Dorthe Gerlach medvirker desuden i Toppen af Poppen 2017 som vises i august.

HUSH brød igennem i 2004 med debutalbummet “A Lifetime” og skabte med ét slag deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Gennem årene har de turneret flittigt og i forskellige konstellationer afsøgt grænserne i deres folk/pop/country inspirerede univers.
Fra det højt roste samarbejde med DR UnderholdningsOrkesteret til koncerter med strygekvartet og en special tour med jazzbassisten Chris Minh Doky, som spillede for fulde sale i landets musikhuse.

Gaffa’s anmelder skrev bl.a:
”…Musikken stod knivskarpt, og lyden var krystalklar i salen. Det var en sand fornøjelse at være vidne til. Samtidig var det svært ikke at blive duperet over Gerlachs nydelige sødmefyldte stemme, som fylder rummet med så stor pondus, at man forestiller sig den kommer fra en stor amerikansk stemme og ikke en spinkel dansk pige født 35 kilometer nord for Aalborg…”

Pressen om Hush:

Jyllands Posten:
”…”Dark Horse” har en herlig lethed og iørefaldende musikalitet hele vejen igennem”

Nordjyske:
”…Over alt på “Dark Horse” (be)viser hun, at hun har en stemme i særklasse…”

Fyens Stiftstidende:
”…Og resultatet er et helstøbt og let tilgængeligt album, som leder tankerne henpå Dolly Parton og Norah Jones, når disse er bedst…”

Nordjyske
”Det var smukt, og med den konstatering skal opfordringen gives videre: Tag ud og hør dem, hvis de spiller et sted i nærheden af dig. !

BT:
”…Det fås ikke bedre øst for Tennessee…”

Gaffa:
”Hush rørte publikum i Odense med deres varme udtryk og menneskelige tekster. Publikums fastlåste blikke fortalte alt om, den intensitet som koncerten indeholdt. Nærmest eskapistisk.”

Detaljer

Dato:
10. august 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:00