Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mathilde Falch

30. april 2022 @ 21:00 - 23:00

275 DKK

Brundby Hotel ELSKER Mathilde og hendes familie der ved flere lejligheder har brugt hotellet til fritid og arbejde.
Så selvfølgelig skal Mathilde og hendes gode band et smut forbi Samsø.

Mathilde Falch blev i sommeren 2012 gift med komikeren Jesper Juhl på Brundby Hotel.
I stedet for at holde tale til sin gom vælger Mathilde at skrive en sang med titlen ‘Når Du Er Her’.

Til denne koncert sælges billetter via ticketmaster.dk
Ønsker I værelser? Så er det til denne koncert muligt at booke weekendophold, 2 overnatninger inkl. morgenmad og 2 x 2 retter. Booker man værelse kan vi reservere billetter til jer. – Reserveres på tlf. 86590011

Mathilde har opbygget sin karriere på gammeldags manér siden hun udsendte sin første single i 2009. Hun har i mange år været en af landets mest flittige tounerende. De seneste par år har karrieren haft en stødt opadgående kurve, og så snart der lempes på restriktionerne, vil man på live-fronten opleve en Mathilde Falch med sit rockband eller i andre formater i højeste gear på den omfattende turné, der er programsat.

Den ‘Toppen af Poppen’-aktuelle sanger og sangskriver Mathilde Falch, der tidligere på året udgav sit femte studiealbum, ‘Solen Brænder’, melder klar til turné rundt i hele landet. Oprindelige idealer og drømme kæmper for overlevelse på dette album, som Mathilde selv beskriver som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier. Coronaen har tvunget mange af os til at genopfinde os selv, revurdere gamle mønstre og finde nye måder at arbejde på. Således også Mathilde Falch, som pga. forsamlingsrestriktionerne i højere grad måtte skabe albummet ‘Solen Brænder’ i tosomhed med guitaristen og produceren Christian Ki (D/troit, Peppermint B) fremfor i samarbejde med det fulde band, som hun plejer. Med elektroniske elementer, programmerede beats og tråde til både soul og hiphop adskiller produktionen sig tydeligt fra hendes tidligere udgivelser. “Begrænsningerne gav mig ny inspiration, det gav det mig lyst til at synge på en lidt anden måde, end jeg har gjort før og til at flytte grænser i mig selv”, siger Mathilde om indspilningsprocessen. Den nyfundne musikalske selvtillid afspejles i de rå og upolerede vokaler, som danner forgrunden på det 10 numre lange album, der udkommer den 21. maj på Mathildes eget label ‘Just For The Record’.

 

Detaljer

Dato:
30. april 2022
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
275 DKK
Begivenhed Kategori: