Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mathilde Falch

17. juli 2016 @ 21:00 - 23:30

dkr175

Et glædeligt gensyn venter Brundby Hotel når Mathilde Falch´s trio gæster den lille intime scene. Rockhotellet var så heldige at danne ramme omkring Mathilde bryllup for et par år siden. Hun spiller med hele sit band på årets Samsø Festival, men en helt anden koncert venter i de intime rammer i Brundby

Mathildes tredje og anmelderroste album “Alle Taler” udkom i oktober 2015.

Og Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet “Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs – på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Mathilde Falch har indspillet det nye album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser 25-årige Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte.

Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Vi glæder os!

 

Detaljer

Dato:
17. juli 2016
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
dkr175
Begivenhed Kategori: