Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nikolaj & Piloterne

7. oktober 2017 @ 21:00 - 23:30

DKK235

Det bliver et dejligt gensyn når Nikolaj Christensen og hans hold af garvede piloter medbringer til denne akustiske koncert på Rockhotellet, et ’greatest hits-sæt’ med de største sange det store bagkatalog. På sætlisten finder man også det nye nummer, ’Pis og papir’ – en titel der næsten i sig selv viser, hvordan eventyreren og historiefortælleren, Nikolaj Christensen, efter 6 års pause fra den offentlige musikscene, er tilbage for fuld kraft.

Nikolajs debutalbum “piloter” solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret navn blandt både musiknørder og teenagefans. Hans ligefremme, iørefaldende og dansksprogede sange med et strejf af melankoli har haft den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema. Som det musikalske centrum var fra begyndelsen Nikolajs intenst-rustne røst.

Hør blandt andre hits som ”Kommer nok hjem”, Du kan svæve rundt”, ”Sidder på en raket” og mange flere.

Rødderne til Nikolaj & Piloterne strækker sig helt tilbage til Nikolaj Christensens hippiebarndomshjem, som var proppet med musik. Som femårig begyndte han at underholde med sin guitar, og fra sit 15. år skrev han sine egne sange. Sangene lagde sig i den amerikanske tradition for at krydse rock og blues; med navne som Bruce Springsteen, Steve Earle og Thin Lizzys frontmand Phil Lynott som forbilleder.

Detaljer

Dato:
7. oktober 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
DKK235
Begivenhed Kategori: