Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pernille Rosendahl

5. august 2017 @ 21:00 - 23:30

Koncerten på Rockhotellet bliver intim med flygel på scenen.
Sidste år udgav Pernille Rosendahl sit længe ventede soloalbum “Dark Bird”,og efter fem plader med Swan Lee og The Storm er den på mange måder et udtryk foren vilje til at tage sangen i egen hånd, og give sig den tid det tager at skabe den rette stemning.
Hun har søgt veje hvor udfordringerne og forandringerne ligger som en vigtig del af processen, og gør det til stadighed.
Efter nogle inspirerende koncerter henover sommeren, ikke mindst på Apple Flower Festivalen, arbejder Pernille og hendes musikere nu på et udtryk,der skal præsenteres i en håndfuld udvalgte byer i efteråret.”At skabe musik er ikke bare et hurtigt fix, det tager tid at fremelske det bedste i etnummer. Musik skal kunne noget, det skal ind og røre ved en nerve.Derfor har jeg gjort op med den konventionelle koncertform, og går efter at være i øjenhøjde med publikum, tage dem i hånden og overraske dem”, fortæller Pernille Rosendahl, der vil bryde numrene op, nye som gamle, fx enkelte fra Swan Lee og The Storm-tiden, som vil få et helt nyt udtryk. Der vil blive tid og plads til at gå ind og arbejde med stemningen i hvert nummer, så alt bliver varieret. Der søges ind til musikkens kerne, hvor lytteren bogstaveligt talt tages med ind i selve processen, og der planlægges i øjeblikket tiltag der vil matche de ambitioner.”Det tiltaler det intuitive væsen i mig at gøre det her. Jeg går efter at bypasse det kalkulerede. På de koncerter vi har været ude at spille i år,har jeg oplevet en stærk lyst blandt folk til at høre andet end hits, men at få en tætoplevelse med den levende musik”, fortæller Pernille videre,der samtidig afslører datoer samt navne på de musikere der tager med hende ud i

Det er Adam Winberg – trommer, Jens Hein – bas, Søren Møller – keyboards og SørenVestergaard – guitar. Pernille Rosendahl og hendes band kan opleves følgende steder :

 

Detaljer

Dato:
5. august 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Begivenhed Kategori: