Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peter Sommer & Tiggerne

31. juli 2019 @ 21:00 - 23:30

Smukfest, Northside, Heartland denne sommer og ………..Brundby Rockhotel;-)
Koncerten afvikles med STÅENDE PUBLIKUM!

Peter Sommer for første gang på Brundby Hotel med Tiggerne. Et ensemble der efterhånden kun er værdigt de store spillesteder og festivaler. Men Peter Sommer vil selvfølgelig tage vejen forbi Brundby på Samsø. Ingen Samsø uden Sommer og ingen Sommer uden Samsø:-) Hold da op hvor vi på hotellet glæder os til denne eksklusive sommerkoncert.
Skal du med??

Billetter inkl. ophold reserveres på tlf: 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk
fra onsdag 6 marts kl. 10

Til sommer pakker Peter Sommer & Tiggerne atter bandbussen, og drager på landevejen. Med store festivalkoncerter i sommeren 2018 på Roskilde Festival, Heartland Festival, Smukfest, m.fl. er Peter Sommer & Tiggerne klar til endnu en travl sommer.
Peter Sommers femte album ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’ fra 2018 har været en kunstnerisk og kommerciel triumf, der har cementeret hans status som en af landets skarpeste sangskrivere. Her bød den ene halvdel af udspillet på et samarbejde med duoen Bremer/McCoy, mens også navne som Benal, Mikael Simpson, Turbolens samt Sommers faste band Tiggerne medvirkede. Det blev også til tre prestigefyldte Steppeulve-statuetter i starten af 2019, da Peter Sommer vandt ’Årets Album’, ’Årets tekstforfatter’ samt ’Årets komponist’.
Anmelderne roste Peter Sommers tårnhøje musikalske ambitionsniveau og ærlige granskning af den svære kærlighed på albummet, mens publikum strømmede til Sommer & Tiggernes koncerter rundt om i landet. Her leverede holdet bland andet en regulær magtdemonstration på Orange Scene under Roskilde Festival 2018.

Detaljer

Dato:
31. juli 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Begivenhed Kategori: