Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Poul Krebs & Dorthe Gerlach – “Karussellen” i haven

21. juli 2021 @ 20:00 - 21:30

325 DKK
Uge 29, Sol, sommer og Samsø – og forrygende livekoncerter under åben himmel med danske topnavne. Som noget nyt har vi på hotellet etableret et nyt koncertområde i haven bag hotellet. Vores nye scene her “Karussellen”. Grundet restriktioner er det ikke muligt at afvikle mange koncerter indendørs, derfor rykker vi ud for at sikre at musikken kan spille.
Håber I vil tage godt imod dette nye tiltag. Koncerterne bliver primært siddende, så må vi se hvad vi må til den tid. Der vil være salg og mad og drikke.
Det er nærmest synonym for juli-måned på den billedskønne danske sommer-ø. Og sådan bliver det også i år, når Brundby Rockhotel slår dørene op og, seks aftener i træk i uge 29, inviterer publikum til koncert med nogle af landets største navne med garanti for store, stærke liveoplevelser.
Brundby Rockhotel har gennem årtier været et fristed for danske musikere og dannet ramme om utallige, unikke øjeblikke på scenen og ude i salen. Det er i sandhed et sted hvor hyggen, magien og kærligheden mellem publikum og musikken får lov at blomstre.
Onsdag d. 21. jul 2021
Dørene åbner kl. 18:00
Arrangementet starter kl. 20:00
Billetter i salg på musik.dk billet.musik.dk/event/poul-krebs-dorthe-gerlach/brundby-hotel-haven/1977857

Detaljer

Dato:
21. juli 2021
Tidspunkt:
20:00 - 21:30
Pris:
325 DKK
Begivenhed Kategori: