Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

POUL KREBS & THE HOUSE OF SONGS Feat. Claudia Scott fra Norge, Troy Campbell fra USA, Daniel Lemma fra Sverige

15. juni 2017 @ 21:00 - 23:30

295 DKK

POUL KREBS & THE HOUSE OF SONGS PÅ BRUNDBY HOTEL
Feat. Claudia Scott fra Norge, Troy Campbell fra USA
og Daniel Lemma fra Sverige
Billetter sælges på www.ticketmaster.dk
Ophold med billetter reserveres på 86590011
Eneste koncert udenfor København

I forbindelse med den nye Komos Festival i København, samler Poul Krebs et eksklusivt hold af sangskrivere omkring sig – og eneste anden koncert de giver med dette hold, bliver på Brundby Hotel den 15. juni.
House of Songs er et internationalt sangskrivernetværk, der så dagens lys på Samsø tilbage i 90erne. Poul Krebs var en af initiativtagerne dengang – og er stadig med her i 2017, hvor projektet i den grad har udviklet sig og nu har base i Austin, Texas. Her ligger selve sangskriverhuset, der hvert eneste år er bolig, studie og workshop for masser af internationale sangskrivere. Fra primært at være et dansk/amerikansk samarbejde, er The House of Songs nu blevet et prisvindende internationalt projekt med sangskrivere fra adskillige lande bl.a. Canada, Sverige, Norge, Spanien, Tyskland og Frankrig.
Poul Krebs har til den nye Komos Festival i København inviteret to af sine gode venner og sangskriverkolleger til Danmark – nemlig Troy Campbell fra USA og Daniel Lemma fra Sverige. De tre solister skal sammen og hver for sig optræde med en stærk backing i form af Poul Krebs faste band: Troels Skjærbæk (bas), Palle Hjorth (tangenter), Rune Kjeldsen (guitar) og Rasmus Valldorf (trommer). Og gæsterne på såvel Brundby Hotel som Komos Festival, kan roligt glæde sig til en helt særlig oplevelse, hvor musikere, solister og sangene bliver taget tilbage til den oprindelige Folk tradition, hvor det handler om glæden ved musikken.
Claudia Scott (N) er en kær kending af Brundby hotel! Hendes samarbejde med Poul Krebs har resulteret i adskillige turneer i både USA, Norge og Danmark og hendes seneste soloalbum blev nomineret som årets udgivelse i Norge! Troy Campbell (US) er en kritikerrost musiker der igennem sin 25-år lange karriere har opnået internationale prestigefulde priser og anerkendelser bl.a. som co-writer på adskillelige albums samt en placering på New York Times top ti kritikerliste. Bruce Springsteen har kaldt Campbell “A Rare voice … With a high lonesome sound”. Sangen “Lovers”, fra Campbells seneste soloalbum ”Long in the Sun”, sikrede ham en track-placering som top 10 i USA Today. Campbell har otte albums bag sig.
Daniel Lemma (SE) er en unik svensk sanger, guitarist og komponist, med etiopiske rødder. Gennem de sidste 10 år har han gennemgået en forvandling som sangskriver – fra soul-gennembruddet med “Jalla Jalla” soundtracket fra 2001 til i dag med sin helt egen folk/soul stil, der tager publikum med storm. Daniel Lemma har i alt udgivet syv albums – senest ”Common Ground” fra 2016.

Detaljer

Dato:
15. juni 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
295 DKK