Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rasmus Walter

25. juni 2016 @ 21:00 - 23:00

dkr250
Til sommer giver Rasmus Walter hele to koncerter på Rockhotellet på Samsø. Begge i akustisk udgave sammen med Leif Bruun på pedal steel guitar og Martin Birksteen på keys. Det bliver en koncert for et siddende publikum, og de tre musikere ser frem til at vise publikum en mere intim side af Rasmus Walters musik

Walter har turneret og spillet et utal af koncerter med sit band de sidste fire år, men til sommer tager han sine liveoptrædener i en ny retning, når han giver to akustiske koncerter på Samsø. Til koncerten vil der være masser af nærvær og historiefortællinger fra de mange ture på landevejene.

Rasmus Walter udgav sit tredje soloalbum sidste år, og med sange som ”Verden i stå”, ”Knust Glas”, ”Endeløst”, har Rasmus Walter tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst, catchy sange. Siden han i 2011 startede sin solokarriere, er der kommet to albums fyldt til randen med stærke danske popsange, og til oktober udkommer det tredje soloalbum.
Første single og musikvideo til sangen er udkommet. Og som altid er det Rasmus’ tvillingebror (og nu også Oscar-vinder), Anders Walter, der har instrueret.
Rasmus’ lyst til at tage solospringet har dog ligget og ulmet siden Grand Avenue’s første udgivelse, hvor han hurtigt fandt ud af, at han havde langt flere idéer og mere musik i hovedet, end der kunne realiseres gennem bandet. Jo mere der blev lagret, jo klarere blev det, at der lå en soloplade og ventede et sted under overfladen.
At Rasmus Walter kastede sig over det danske begyndte som lidt af en tilfældighed, da hans tvillingebror Anders, der er illustrator, bad ham om at skrive et dansksproget nummer til sin tegneserie. Den udfordring viste sig at blive afgørende for Rasmus, og han opdagede hurtigt mulighederne ved at udtrykke sig på dansk i stedet for på engelsk.

Detaljer

Dato:
25. juni 2016
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
dkr250
Begivenhed Kategori: