Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sebastian

8. juli 2016 @ 21:00 - 23:30

dkr295

Sebastian har gennem flere årtier fortryllet både unge og gamle med sine ikoniske sange, og til sommer kan man opleve trubaduren i en helt særlig ramme, når han giver koncert på Samsø

Det er en stor ære at Sebastian igen har valgt Rockhotellet som et af de få steder han giver koncert denne sommer.
Den danske sanger og sangskriver Sebastian er et ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i 40 år. Det er nok de færreste, som ikke har hørt om sange som Når lyset bryder frem, Ronja Røverdatter eller Romeo, og med de sange og mange andre har Sebastian formået at skabe soundtracket til mange danskeres liv.

Sebastian har høstet fem- og seksstjernede anmeldelser for sine koncerter de sidste par år, og er kaldt ”dette kongeriges ypperste sangskriver”. At opleve ham alene på scenen – blot akkompagneret af sin akustiske guitar, herlige anekdoter og store skatkammer af sange – er en helt speciel oplevelse i dansk musik.

Den musikalske variation, der præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, som alle kan synge med på. Nostalgi og poesi på én og samme tid.  Der er lagt op til en fantastisk koncert, når han gæster hotellets lille scene.

Detaljer

Dato:
8. juli 2016
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
dkr295
Begivenhed Kategori: