Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Signe Svendsen & Mathilde Falch

20. juni 2020 @ 21:00 - 23:00

225 DKK

LIVE MUSIK 
DET ER IKKE I EN BIL ELLER VIRTUELT
Helt eksklusivt gennemføres koncerten for et mindre antal publikum.
Selvfølgelig med tilpas afstand og i trygge rammer
Vil du med?? Skynd dig at sikre din billet
Der er stadig ledige værelser i weekenden som kan bookes på tlf. 86590011

Det er særdeles gode venner af Rockhotellet der kigger forbi med denne eksklusive koncert i intime rammer.

Signe Svendsen & Mathilde Falch har spillet mange gange på hotellet, og i forskellige setup Dennegang er de gået sammen om at lave denne duokoncert hvor publikum får mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold.

Overnatning inkl. billet reserveres på tilf. 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk

Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange.  Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.

Signe Svendsen:
Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene. Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum. Det oplevede de heldige, der havde fået billet til Signe Svendsens seneste koncert i Kjellerup sidste år, da hun tryllebandt hele salen med smukke sange og gode, sjove og rørende historier.

Mathilde Falch:
Mathilde Falch har haft travlt, siden debutsinglen i 2009. Undervejs – på mange større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.
Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.  Seneste album er det anmelderroste “Som Børn På Ny”.

 

Detaljer

Dato:
20. juni 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
225 DKK
Begivenhed Kategori: