Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sigurds Bjørnetime

22. juli 2015 @ 16:00 - 17:00

dkr100

Koncert i hotellet sal med Sigurd Barret og Bjørnen Bjørn er efterhånden blevet en årlig tradition der plejer at trække året største publikum til en koncert på Rockhotellet.

Sigurd tager sit favorittøjdyr med – hvem mon det er? Husk at medbringe dit eget favorit-tøjdyr til en humørfyldt koncert med masser af sang, sjov og symfonisk ABC.

Sigurds Bjørnetime er med garanti musikalsk underholdning af utrolig høj kvalitet. koncerten vil blive et tilbageblik på de ufatteligt mange sange, som er et produkt af de utallige Sigurds Bjørnetime programmer, der stadig, på 17. år, løber over skærmen på DR1 og Ramasjang, samt de mange CD’er af samme navn, som det er blevet til i årernes løb. Men der vil helt sikkert også komme smagsprøver på nogle af Sigurds nyere udgivelser, såsom ’Sigurds ABC’, Sigurds Verdensatlas’, ’Sigurd fortæller om de Nordiske guder’ og ’Sigurd fortæller om de græske guder’. Sidstnævnte bog udkom i efteråret 2014.I det hele taget er der lagt op til en festlig, fornøjelig, alsidig, forrygende og ikke mindst underholdende koncert, når Sigurds Bjørnetime slår sig løs og gi’r den gas. Med sig på scenen har Sigurd Barrett, sin trofaste følgesvend ”Bjørnen Bjørn”.
Entré ved indgangen.

Detaljer

Dato:
22. juli 2015
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Pris:
dkr100
Begivenhed Kategori: