Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søren Huss – Udsolgt

7. marts 2020 @ 21:00 - 22:30

350 DKK

Vi glæder os til dette gensyn med Søren Huss på Rockhotellet.
Sidst han gæstede hotellets scene var der en magisk stemning og respekt for musikken. Søren passer perfekt ind på Brundby Hotel. Denne gang bliver det som triokoncert.

Billetter sælges via www.ticketmaster.dk
Billetter inkl. ophold og spisning reserveres på tlf 86590011
Dørene åbnes kl. 20.30
kl. 21 starter koncerten
Denne koncert afvikles uden pause men som en lang koncert:

Søren Huss har netop udgivet hans fjerde album. Om albummet skriver Søren Huss på sin egen Facebook-profil: ”Som Benny Andersens skriver i sit digt “Lykken”: “Det er næsten en lettelse, når modgangen endelig melder sig igen.” Ingen modgang her endnu.” Samtidig oplyser sangeren, at albummet er blevet til i samarbejde med producerne Mahler og Bir, præcis som også Midtlivsvisen blev det.
Den tidligere Saybia-frontmand har nydt stor succes efter tiden med det ligeledes yderst populære band, der først holdt pause, så blev gendannet og nu meldes endeligt opløst at dømme efter et interview med Huss i Hus Forbi i juli 2019. Hans seneste album Midtlivsvisen høstede store roser fra GAFFAs egen anmelder, der blandt andet skriver ”Livet smager nemlig af mere hos Søren Huss, der dog ikke fremstår som en jubeloptimist. Men han har fundet lykken i livets små nuancer, og sangene på Midtlivsvisen er båret af håb og selverkendelse.”

Detaljer

Dato:
7. marts 2020
Tidspunkt:
21:00 - 22:30
Pris:
350 DKK
Begivenhed Kategori: