Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sonja Hald

27. juli 2020 @ 21:00 - 23:00

220 DKK
Fantastisk koncert sidst de besøgte hotellet, så på opfordring glæder det os at kunne præsentere Sonja Hald på hotellets intime scene denne sommer.
Ophold inkl. billetter reserveres på tlf. 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk

Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen.
Nu kan de opleves på Rockhotellet denne sommer.

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012. Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. Sonja Hald var, i forsøget med det danske sprog, anledningen til at vende hjem. De første sange blev skrevet uden for kongeriget og Jonas vendte hjem og direkte i studio, for at møde de musikere der – ud over Jonas selv – skulle vise sig at udgøre Sonja Hald.

Detaljer

Dato:
27. juli 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
220 DKK
Begivenhed Kategori: