Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sonja Hald

23. juli 2018 @ 21:00 - 23:00

Sonja Hald
Første besøg på Rockhotellets lille scene.
Vi glæder os sååååå meget:-)

Billetter sælges via ticketmaster.dk. fra fredag 6 april kl. 10
Billetter inkl. ophold bookes på 86590011

… vindskæve, finurlige tekster – bugnende med ordspil. Rock i indiestil.
Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.
’Klæk’ sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. ’Klæk’ sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. ’Klæk’ sagde det da sindet fik nok og måtte udvide.

Og ’Klæk’ sagde det, da Sonja Hald fulgte op på ‘Vækstplanen’ med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge.

Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.
”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”.
”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”.
Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

Bio
Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012. Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. Sonja Hald var, i forsøget med det danske sprog, anledningen til at vende hjem. De første sange blev skrevet uden for kongeriget og Jonas vendte hjem og direkte i studio, for at møde de musikere der – ud over Jonas selv – skulle vise sig at udgøre Sonja Hald:

• Jonas Dahl: Sang
• Simon Bekker: Guitar
• Ole Holmgaard: Banjo og Keys
• Mikkel Christiansen: Trommer
• Jakob Retz Johansen: Bas

Og Flemming Bloch som producer.

Dogmet for Sonja blev ”mindst mulig afstand mellem tanke og handling”. Således blev debutalbummet ”Vækstplanen” også til på sammenlagt 12 dage.
I august 2014 vandt Sonja Hald KarriereKanonen og de efterfølgende 12 måneder bød på +70 koncerter bl.a. sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben og Kim Larsen.
2016 blev dedikeret til 4 band-babyer hvoraf ét af dem var et nyt album.

Detaljer

Dato:
23. juli 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: