“Since my baby left me
I found a new place to dwellfalch
it’s down at the end
of a lonely street
at Brundby Hotel”

Brundby Hotel er mere end blot et hotel. Det er et rockhotel og musikernes fristed, hvor de i et uspoleret og varmt miljø, kan holde øvelejr og spille sammen i nye konstellationer.

På rockhotellet kan de komme billigt på øvelejr med kost og logi, men så spiser de også resterne fra restauranten – en gang rock-wok, og giver koncert en af de sidste aftener i den store sal. Hotellet er til fri afbenyttelse, så længe de husker at sætte streger på barregningen og slukke lyset efter sig.

Musikerne kommer her også for at slappe af sammen med familien – langt fra det stressende sceneliv. Det er en perfekt kombination af ferie og arbejde.

Ideen med hotellet har fra start været at drive det som et sted, hvor musikere kunne komme og bo, slappe af, øve, spille og “lege” med koncerter i salen. Hele hotellet udstråler dette musikalske engagement.

På trods af selskaber næsten hver weekend, så bestræber Guf og Rasmus sig på, at der stadig er mange unikke koncerter i salens hyggelige rammer.

På scenen har man i de seneste år kunnet opleve f.eks. Peter Sommer, Sanne,
Bent Fabricius-Bjerre, Søren Huss, Sonja Hald, Jokeren, Coco O., Rasmus Walter, Bisse, De Eneste To, Michael Falch, Michael Learns To Rock, Big Fat Snake, Søs Fenger, Lis Sørensen, Julie Berthelsen, Kim Larsen, Sebastian, Thomas Buttenshøn, Poul Krebs, TV 2, Tue West, Kim Sjøgren, The Animals, Marie Frank, Monrad og Rislund for blot at nævne nogle få.

Man finder også masser af børneunderholdning med f.eks. Sigurd Barret og Jytte Abildstrøm – samt revy, teater og meget andet.

Måske er du heldig at være her en aften, hvor eksempelvis Finn Nørbygaard, efter middag med fruen, hopper på scenen og fremfører en hjemmelavet blues.

Tilfældighedens Paradis …