Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Alberte Winding

1. juli 2017 @ 21:00 - 23:30

dkr250

Alberte er kendt og elsket af store som små. Hendes bløde stemme og nærværende facon kan få enhver til at læne sig tilbage i stolen og slappe af, og blot nyde at være i selskab med denne danske ener, der foruden sin musikalske karriere også har markeret sig som forfatter og på TV (som Luna i Bamses Billedebog).

Siden midten af 1980’erne har Alberte markeret sig på den danske popscene med hits som “Lyse Nætter”, “Chevy 56” og “Tænder på et Kys”. I løbet af de seneste år har hun genfundet storformen og har bl.a. modtaget en DMA (danish music award) for udgivelsen “Fjerde til venstre”. Sidste udspil fra den folkekære sangerinde er cd’en “Ønskescenariet” fra 2012, der indeholder hittet “Det er Lørdag”.

I duoformatet kommer en af Albertes store forcer til udtryk; intimiteten. Hun kan som ingen anden herhjemme tryllebinde sit publikum og få hver og én i salen til at føle sig budt indenfor. Selvom man sidder langt fra scenen bliver man suget ind i Albertes fantastiske univers. Og i Albertes univers, der hygger man sig!

Til at bakke sig op har Alberte sin faste musikalske partner og guitarist, Andreas Fuglebæk, med. Andreas’ guitars vellyd og Albertes stemme er som skabt for hinanden. Intet mindre!

Detaljer

Dato:
1. juli 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
dkr250
Begivenhed Kategori: