Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Carl Emil Petersen

26. marts 2019 @ 8:00 - 17:00

Første koncert på Rockhotellet. Perfekt match, når Carl Emil Petersen gæster hotellets lille intime scene i efterårsferien.
“Songwriter/Songwriterhotel”

Billetter inkl. ophold bookes direkte på tlf. 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk
Billetter sælges fra mandag 25 marts kl. 10

Han fik sit store gennembrud som frontfigur for de danske rockdarlings Ulige Numre. Nu er sanger og sangskriver Carl Emil Petersen gået solo, og du kan se frem til at høre den danske ord-ekvilibrist med sange om livet og alt det andet, når han giver koncert på Brundbys lille scene.
Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober 2017 med sit første soloalbum ”Natradio”. Klassikere som “Frit Land”, “Halvnøgen” og “København” har fået et kuld stedsøskende og er hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikumsskare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: “En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.”

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne “Liv før døden” og “Skærgården”.

Det bliver altså en koncert på Samsø med alt det bedste fra Carl Emils sangskriver hånd – og det siger ikke så lidt!

Detaljer

Dato:
26. marts 2019
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Kategori: