Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Karl William

21. september 2019 @ 21:00 - 23:00

Endnu en debut på hotellet når Karl William gæster hotellet med denne sensommerkoncert.
“På ret kort tid er det lykkedes Karl William at skabe en lyd, der er helt hans egen. Det startede med r’n’b, men med tiden er hans drømmende musik blevet en slags afdæmpet, stemningsfuld pop. Som om Karl William altid ser verden gennem en semigennemsigtig dis.”

Koncerten bliver med siddende publikum med Duokoncert der passer perfekt ind i hotellets intime rammer.
Billetter inkl. ophold reserveres på tlf. 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk

Karl Williams stærke fortolkninger i sidste års Toppen af Poppen har, sammen med de tre singler, det også blev til i 2017 (”Forstenet”, ”Lidt af gange” og ikke mindst kæmpehittet ”Om igen”), i den grad også skærpet forventningerne. Og i 2018 har Karl William sat sig på radiofladen sammen med Burhan G og nummeret “Samme Vej”.

Karakteristikken stammer fra Soundvenue – der nævnte Karl Williams andet album som et af dem, de virkelig håbede på at høre i 2018. Og d. 5. Oktober ramte albummet “Livet, Faldet & Alt Det Andet” så endelig musik tjenesterne.

P3 prisvinder

I 2016 blev Karl William tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger, i form af P3 Prisen. Et foreløbigt højdepunkt i en karriere, der vel nærmest kun har bevæget sig opad. Sammen med sine homies i musikkollektivet Hukaos var Karl William bannerfører for en ny lyd i dansk musik – i Berlingske beskrevet som: ”en dansk variant af en større international strømning ført an af de canadiske sangere Drake og The Weeknd, der i de senere år har haft stor succes med følsomme fraseringer, selvudleverende tekster og et stilet lyddesign fuld af lilla røg og narkotisk slæbende beats.”

For den da bare 20-årige Karl William var 2014 i den grad året, hvor han nåede det store publikum. Fra ”Døende”-EP’en råspillede P3-singlerne ”Foruden at forgude” og ”Syredronning”. Karl William spillede massevis af koncerter landet over, og der var pris-nomineringer fra både Gaffa, Steppeulven og Danish Music Awards.

Detaljer

Dato:
21. september 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: