Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Marie Frank

6. august 2019 @ 21:00

Marie Frank på Brundby Hotel er altid en musikalsk oplevelse.
Marie er kommet meget på hotellet, som musiker, som gæst med familien og som brud.
Derfor kan man godt sige at der er en følelse af  “hjemmebanefordel” til denne koncert.

Billetter sælges via www.ticketmaster.dk
Ophold inkl. billetter reserveres på 86590011

Sangerinden med den karakteristiske stemme, der flere gange er løbet med titlen som årets sangerinde, har sunget sig ind i mange danskeres hjerter siden hun i 1999 debuterede med albummet ”Ancient Pleasures”, og tog både publikum og medier med storm og høstede adskillige musikpriser ved Grammy og Danish Music Award shows. Med træfsikre hits som bl.a. ”Symptom Of My Time”, ”Under The Water” og senere “Worth it” og ”Whoops Wrong Daisy” var grunden lagt til en karriere af den langtidsholdbare slags, også internationalt. Hun var nok ny for den store offentlighed, men havde allerede da spillet på gaderne i ind- og udland i årevis, og på den måde høstet massevis af den slags erfaring, der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer.

Også efter bruddet med sit multinationale pladeselskab har Marie Frank fulgt sin musikalske nysgerrighed og sans for den gode melodi. Hendes seneste album var det første med danske tekster der på poetisk vis kredser om sammenhæng og brud, og om udfordringen i at forblive hinandens medmennesker, i stedet for langsomt at udvikle sig til hinandens modmennesker. Denne vinter var hun aktuel med en ny single med titlen ”Lille fredag i Provinsen”.

Live kan man være heldig at opleve højdepunkterne fra hendes fornemme bagkatalog samt de nye danske sange og alt derimellem. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Marie kan være en dreven historiefortæller – på en gang både jordnær og flyvsk, og koncerterne er båret af et sjældent nærvær, nerve og autenticitet.

Detaljer

Dato:
6. august 2019
Tidspunkt:
21:00
Begivenhed Kategori: